INGREDIENTS:
- 8 filets de pit de pollastre (o gall dindi) tallats a tires no massa fines
- Herbes provençals
- 1 gra d'all
- Farina per arrebossar
- 1/2 got aigua
- 2 cullerades soperes de salsa de soja (jo la gasto baixa en sal)
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:

Salem els filets de pit de pollastre o gall dindi i els passem per la farina.

Quan ja estiguin fets tots els filets, els tornem a posar a la paella, afegim 1/2 got d'aigua i 2 cullerades soperes de salsa de soja, deixem coure uns 2 minuts (donant la volta al pollastre perquè s'empapi de la salsa per les dues bandes).
Servir de seguida ben calent amb la salsa per sobre.
NOTA: També podem escórrer el pollastre i servir la salsa en un bol o simplement, si el volem cruixent, no "mullar-lo" amb la soja (com a la fotografia)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada