Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

diumenge, 12 de maig del 2013

CALAMARS A LA PLANXA

INGREDIENTS:
  • Calamars
  • Llimona
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre molta
  • Julivert trinxadet
  • Grans d'all picadets (a gust)
ELABORACIÓ:
Netegem molt be els calamars vigilant que no ens quedi gens de sorra.
En un recipient posem els calamars amb el suc de llimona i un raig d'oli d'oliva i ho deixem macerar aproximadament dues hores.
Escalfem la planxa (si voleu podeu amb un pinzell pintar-la amb una mica d'oli).
Posem els calamars i els deixem coure fins que estiguin tendres. Hem de vigilar no coure'ls gaire ja que quedarien durs i secs.
Quan estiguin pràcticament fets tirem per sobre l'all i el julivert trinxat i servim inmediatament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada