- 1 Pot de quilo de llet condensada descremada Nutrícia (o la que us agradi)
- 300-400 gr de coco ratllat.
- Motlles petitons de magdalenes
RACIONS: 50 - 60 unitats (es guarden bé)
ELABORACIÓ:
En un bol aboquem la llet, el coco i barregem molt bé fins que desapareixi la brillantor de la llet.
Tapem el bol i guardem a la nevera fins demà.
Fem boletes, les posem en el motlle i decorem a gust.
NOTA: Podeu banyar-les amb xocolata desfeta i esperar que s'endureixin.
També és perfecte agafar una clara d'ou, batre-la i afegir-la a la massa. Un vol fetes les boletes enfornar-les 15 minuts a 180 graus. Us quedaran una mica duarades però igual de tendres per dins i a l'endurir-se poden transportar-se sense risc d'aixafar-les
També és perfecte agafar una clara d'ou, batre-la i afegir-la a la massa. Un vol fetes les boletes enfornar-les 15 minuts a 180 graus. Us quedaran una mica duarades però igual de tendres per dins i a l'endurir-se poden transportar-se sense risc d'aixafar-les
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada