Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

divendres, 6 de desembre del 2013

BOLETES DE COCO

INGREDIENTS:
  • 1 Pot de quilo de llet condensada descremada Nutrícia (o la que us agradi)
  • 300-400 gr de coco ratllat.
  • Motlles petitons de magdalenes

RACIONS:  50 - 60 unitats (es guarden bé)

ELABORACIÓ:

En un bol aboquem la llet, el coco i barregem molt bé fins que desapareixi la brillantor de la llet.
Tapem el bol i guardem a la nevera fins demà.
Fem boletes, les posem en el motlle i decorem a gust.

NOTA: Podeu banyar-les amb xocolata desfeta i esperar que s'endureixin. 
També és perfecte agafar una clara d'ou, batre-la i afegir-la a la massa. Un vol fetes les boletes enfornar-les 15 minuts a 180 graus. Us quedaran una mica duarades però igual de tendres per dins i a l'endurir-se poden transportar-se sense risc d'aixafar-les

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada