INGREDIENTS:
- 1 Tomàquet Ligúria *
- Burrata (per saber més clica aquí)
- Sal
- Orenga o Alfàbrega
- Oli d'oliva verge extra
RACIONS: 1 - 2 en funció de la mida del tomàquet
ELABORACIÓ:
Rentar el tomàquet i tallar-lo en forma d'acordió en compte de que no se separi del tot.
Salar entre talls.
Tallar a rodanxes, com es pugui, la Burrata. Jo ho faig dins d'un plat per poder recollir després la nata. Posar un tros sòlid entremig de cada tall de tomàquet i repartir entre tots la nata que hagi pogut deixar anar.
Depèn de l'opció triada:
Si és alfàbrega, posar una única fulla tendra en cada tall, si és orenga un polsim.
Regar amb un bon raig d'oli.
Servir que no estigui excesivament fred de la nevera.
NOTA: Es pot fer perfectament amb Mozzarella de búfala.
* A moltes botigues l'anomenen Cor de Bou. Qüestió de màrqueting :-)
* A moltes botigues l'anomenen Cor de Bou. Qüestió de màrqueting :-)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada