INGREDIENTS:
- 1 Conill i mig tallat grosset
- 1 Kg de cargols
- 1 Ceba grossa de Figueres
- 2 Grans d'all
- 3 Tomàquets madurs
- Farigola
- Llorer
- 1 Caiena
- Farina
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 Got de brou o mitja pastilla de caldo concentrat
- Aigua
- 1 Gotet de vi ranci o conyac

Picada:
- 10 ametlles torrades
- 10 avellanes torrades
- 10 pinyons
- 1 torradeta industrial o una llesca de pa fregit
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Preparar la cassola de fang amb un bon raig d'oli d'oliva. Mentre s'escalfa, salpebrar el conill i enfarinar-lo. Daurar-lo bé per tots els costat i reservar.
Tallar la ceba a juliana i afegir-la a la cassola. Quan estigui transparent, afegir l'all tallat a làmines.
Ratllar els tomàquets i incorporar-los quan la ceba sigui una mica rossa. Salar en compte i afegir el pebre vermell.
Al cap d'un 10 minuts afegir el gotet de vi ranci o de conyac i la caiena. Deixar coure-ho tot uns 15 minuts vigilant que no es quedi sec.
Ara és el moment d'afegir el conill i remenar bé. Coure 15 minuts.
Abocar el got de brou (calent) i acabar de cobrir amb aigua (calenta). Si heu triat l'opció pastilla, desfer-la ara.
Incorporar els cargols, remenar perquè agafin tots els gustos.
Incorporar els cargols, remenar perquè agafin tots els gustos.
Tapar la cassola i deixar coure a poc foc durant uns 30 minuts, remenant de tant en tant i vigilant que no s'agafi.
Si queda eixut, afegir una mica d'aigua o brou.
Incorporar la picada deixatada amb suc de la cassola i deixar coure uns 10 minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada