
INGREDIENTS:

- 4 Pits de pollastre desossats
- Mig pebrot vermell
- 1 Pebrot verd
- 1 Porro gros o dos de mitjans
- 1 Pastilla de concentrat de pollastre
- Oli d'oliva verge
- Sal i pebre
- Aigua
ACOMPANYAMENT:
- Patates a la papillotte
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
En primer lloc rentar i tallar a trossets les hortalisses.
En una cassola amb un raig d'oli, daurar els pits de pollastre salpebrats sense que quedin gaire cuits per dins.
Afegir les hortalisses i deixar-les coure una mica amb el pollastre.
Posar aigua a bullir i desfer-hi la pastilla de caldo concentrat. Cobrir justet el pollastre, tapar la cassola i deixar coure uns 20 minuts.
Començar a preparar l'acompanyament. Pelar i rentar 4 patatates, trossejar-les, salpebrar-les, regar-les amb una miqueta d'aigua i "tancar-les" a la papillotera. Cuinar-les al microones durant 3 minuts a màxima potència, reposar-les 1 minut, sacsejar-les i tornar-les a coure uns 3 minuts més.
Retirar els pits de pollastre de la cassola, abocar el suc en el got de la batedora i batre-ho fins que quedi una salsa fina. Tornar-ho tot a la cassola, deixar coure uns 5 minuts tot junt i servir inmediatament.
NOTA:
He triat d'acompanyament les patates fetes a la papillotte perquè queden molt suaus, estalvien sucar molt de pa i per sortir una mica del tìpic arròs bullit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada