
INGREDIENTS:
- Bossa preparada de "Mesclum" o fet a casa (clica aquí)
- Formatge fresc
- Formatge curat (al gust)
- Pebrot vermell
- Pebrot verd
- Tomàquet d'amanir o cirerols
- Olives negres d'Aragó
- Salmó fumat laminat
- Reducció de vinagre Pedro Ximénez o Mòdena
- Oliva d'Oliva verge extra
- Sal Maldon
Aquí no hi ha cap secret, només muntar les hortalisses, tallar el tomàquet a una mida còmoda, els formatges a dauets, els pebrots a tiretes primes i distribuïr les olives pel plat.
Amanir amb la reducció de vinagre triat, posar unes llesques de salmò fumat i regar l'amanida amb un bon raig d'oli.
Si us agrada notar la sal, un moment abans de servir, unes escames de sal Maldon li van molt bé tot i que s'ha de procurar que no caiguin a sobre del salmó.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada