- 1 Pollastre tallat a octaus
- Mig got de brou de pollastre o verdures
- 1 Raig de vi blanc aromàtic
- 2 Grans d'all
- 3-4 Branques de farigola
- Un grapat d'olives verdes trencades
- 1 Llimona
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Pendent foto
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Preescalfar el forn a 210 graus.
Salpebrar el pollastre i en una paella o cassola que pugui anar al forn (ens estalviarem estris), posar-hi un raig d'oli i segellar-lo per tots els costats durant uns 5 minuts. Ha de quedar daurat però no cuit.
Un vol fet, afegir el brou i el vi.
Laminar els alls i repartir els trossets per damunt del pollastre igual que la farigola i les olives.
Posar a sobre de cada tros de pollastre un tallet de llimona (no gaire gran perquè no domini el gust)
Deixar-ho coure tot junt durant 5 minuts.
Amb el que hem trigat a fet tot això, ja tindrem el forn calent i podem posar-hi la cassola.
Ho deixarem entre 15-20 minuts.
NOTA: Si es vol potenciar més el gust de la llimona una bona opció és, un vol tret el pollastre del forn, ratllar per sobre la pell d'una llimona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada