Voltant per la xarxa vaig trobar aquests "flam no flam" ja retocat per vàries persones. Ara he fet la meva versió i he de dir que no està gens malament.
INGREDIENTS:
- 1 Pot de 500 gr de pinya al natural
- 1 got de llet evaporada desnatada
- 1 sobre de gelatina en pols, sabor pinya
- Caramel liquid
RACIONS: 6-8
ELABORACIÓ:
En una olleta posar el suc del pot de pinya a escalfar. Quan estigui ben calent, sense bullir, afegir el sobre de gelatina, remenar fins que estigui tot ben integrat i retirar l'olleta del foc.
Tornar a triturar-ho tot durant un parell de minuts o fins que es vegi una barreja ben homogènia.
Afegir el caramel en una flamera o en potets individuals i abocar-hi la barreja.
Deixar-ho a la nevera un mínim de 5h
NOTA: Els he fet en potets individuals i el resultat ha estat fantàstic.
No he trobat gelatina de pinya, a Castelldefels només en tenen de maduixa i de llimona. He optat per posar-la neutra.
Al no ser unes postres dolces, podeu fer servir la pinya en almívar que agradarà més a llaminers i criatures.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada