Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dimecres, 15 de maig de 2013

GELATINA DE FRUITES

INGREDIENTS:
RACIONS:  4 - 6

ELABORACIÓ:
Tallem en dauets petits la fruita i la col·loquem dins de motlles de silicona o els que tinguem (poden ser gots petits o bols dels de macedònia de tota la vida)
Bullim l'aigua i hi tirem la pols d'agar-agar i remenem durant un minut.
Quan estigui fred (però no quallat) hi afegim el suc de fruita i remenem.
Aboquem la barreja als motlles amb la fruita.
Deixem a la nevera un mínim de dues hore tot i que tot un dia és millor. 

NOTA:   En funció de l'època de l'any , podem triar fruites diferents.
Si no utilitzeu fruites àcides, la gelatina neutre normal funciona perfectament. Amb les fruites àcides qualla millor l'agar-agar.
La  recepta original és de la Marta Morató i dono fe de que és boníssima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada