Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dilluns, 30 de desembre del 2013

POLLASTRE FREGIT A L'AMERICANA



Foto treta de Google
INGREDIENTS:
  • 1 Pollastre tallat petit
  • Farina (aprox 200 gr)
  • Sal, pebre negre a gust)
  • 2 Culleradetes d'all en pols
  • 2 Culleradetes de pebre vermell picant
  • 2 Culleradetes de Curry
  • Julivert picat finet 
  • 1 ou
  • Llet (aprox 200 ml)
  • Oli de girasol

 RACIONS:   4

ELABORACIÓ:

En un bol barregem la farina amb totes les espècies.
En un altre bol, batre l'ou amb la llet.
Anirem sucant els trossets de pollastre, que haurem salat a gust,  en el batut de llet i ou. L'escurrirem una mica i l'arrebossarem amb la farina especiada.
Fregir-ho en una paella amb l'oli ben calent.

NOTA: Podem preparar-lo amb antelació i posar-lo a la nevera a fi de que l'arrebossat es fixi per fregir-lo quan ens convingui.
També el podem congelar un vol arrebossat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada