![]() |
Foto treta de Google |
- 1 Pollastre tallat petit
- Farina (aprox 200 gr)
- Sal, pebre negre a gust)
- 2 Culleradetes d'all en pols
- 2 Culleradetes de pebre vermell picant
- 2 Culleradetes de Curry
- Julivert picat finet
- 1 ou
- Llet (aprox 200 ml)
- Oli de girasol
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
En un bol barregem la farina amb totes les espècies.
En un altre bol, batre l'ou amb la llet.
Anirem sucant els trossets de pollastre, que haurem salat a gust, en el batut de llet i ou. L'escurrirem una mica i l'arrebossarem amb la farina especiada.
Fregir-ho en una paella amb l'oli ben calent.
NOTA: Podem preparar-lo amb antelació i posar-lo a la nevera a fi de que l'arrebossat es fixi per fregir-lo quan ens convingui.
També el podem congelar un vol arrebossat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada