- 125 gr d'ou (aprox 3)
- 100 gr de sucre
- 60 ml de llet
- 220 ml d'oli d'oliva verge extra
- 210 gr de farina fluixa
- 5 gr d'impulsor (llevat)
- 5 gr de sal
- Formatge de cabra (rulo)
- Tomàquets pera
RACIONS: 12 magdalenes
ELABORACIÓ:
En un bol gran:
Batre els ous amb el "minipimer" a màxima potència.
Reduir la velocitat i afegir la llet.
Incorporar l'oli i batre-ho a poc a poc.
A part, barrejar la farina amb l'impulsor (llevat) i afegir-ho tamisat al batut. S'ha de batre a velocitat lenta.
Quan ja tinguem la massa homogènia, augmentar la velocitat del "minipimer" i batre-ho durant 2 o 3 minuts.
Tapar la massa amb un drap de cuina i deixar-la reposar a la nevera mínim 1 hora. Es pot deixar fins l'endemà.
Quan anem a coure:
Preescalfar el forn a 250 graus.
Amb un batedor manual, remenar enèrgicament la massa reposada.

Abaixar el forn a 210 graus i coure-les durant 14-16 minuts.
Quan les magdalenes estiguin fredes i a punt per servir les amanim amb orenga i un rajolinet d'oli d'oliva verge extra.
Per acabar d'arrodonir el plat, es poden servir acompanyades d'una rodanxa de formatge de cabra gratinat.
Els ingredients serveixen de base per qualsevol magdalena dolça o salada. Només caldrà posar imaginació al farcir-la.
Si voleu optar per una "coca" només caldrà que l'acabeu repetint a sobre de tot el farciment. Serà més fàcil el repartiment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada