Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dimecres, 8 de gener del 2014

PÚDING DE PLÀTAN (Microones)

INGREDIENTS:

  • 500 gr de plàtans de Canàries molt madurs (pes net)
  • 250 cc de llet desnatada
  • 80 gr de sucre
  • 4 ous sencers
  • 1 cullaredeta d'essència de vainilla (opcional)
  • Caramel

ELABORACIÓ:

Pelar, treure els fils i trossejar els plàtans.

En un pot triturar tots els ingredients fins que quedi molt fi.

Triar el recipient per anar al microones que més us agradi tenint en compte que amb la cocció el pudding creix una mica. Untar-lo amb el caramel i abocar el triturat.

Coure a 750W entre 15 i 20 minuts.  Mirar-ho als 10 minuts guiarà el temps restant.

Deixar refredar, desenmotllar i posar-lo a la nevera.


NOTA: Jo he triat el motlle de plumcake de silicona i he encertat la mida.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada