- 500 gr farina
- 1 cullerada de bicarbonat
- 1 cullerada d'essència de vainilla
- 50 gr de "gotes" de xocolata fondant
- 2 ous
- 250 gr de mantega pomada
- 250 gr sucre morè
- 250 gr sucre blanc
RACIONS: 24 súper galetes
ELABORACIÓ:
Escalfar el forn a 180 graus.
En un bol posar la farina i el bicarbonat ben barrejats.
En un recipient més gran batre els ous, afegir la mantega i remenar per emulsionar.
Afegir-hi el sucre morè i batre amb les varilles amb contundència intentant que el sucre es desfaci.
Ara és el moment del sucre blanc, si no agraden molt dolces no el poseu tot, que s'haurà de batre també amb les varilles. Ha de quedar fi.
Possar-hi la cullerada d'essència de vainilla i a continuació, poc a poc, la barreja de farina i bicarbonat.
Remenar amb les varilles fins que quedi una massa fina i densa.
Afegir la xocolata trencada a trosets petits i remenar per què quedi repartida a dins del bol.
Preparar la safata grossa de fora i folrar-la amb paper d'enfornar (vegetal).
Amb una cullera o amb les mans fer unes muntanyetes sense donar gaire forma i posar-les a la safata bastant separades i deixar-les coure uns 10 minuts (depèn del gruix).
Un vol cuites, deixar-les refredar sense tocar-les gaire.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada