- 1 Coliflor petita
- 1 Taronja
- 1 Gra d'all
- 4 Cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 2 Cullerades de vinagre
- 2 Cullerades de suc de taronja
- Sal i pebre
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Tallar la coliflor en branques més aviat petites rebutjant els troncs més durs. Rentar bé "les flors" amb aigua ben freda i coure dins d'una olla, tapada, amb poca aigua i una mica de sal. Quan la tapa de l'olla cremi, abaixar el foc a mínim i deixar bullir aproximadament 10 minuts.
Quan creiem que ja està cuita "al dente", passar la coliflor per aigua freda i escórrer-la del tot.
Pelar molt bé la taronja treient-li totes les pelletes blanques, tallar-la a trossos i barrejar-los amb la coliflor en la safata de servir.
En un morter xafar un gra d'all amb una mica de sal. Un vol fet, afegir l'oli, el vinagre, el suc de taronja i el pebre. Barrejar-ho bé i amanir la coliflor amb taronja.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada