Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dijous, 2 d’octubre del 2014

PASTA BLANCA AMB CAMAGROCS

INGREDIENTS:



RACIONS:  2

ELABORACIÓ:

Posar a bullir la pasta seguint les intruccions del fabricant.

Al mateix temps, en una paella o wok amb un rajolí d'oli, saltar els camagrocs sense deixar de remenar. 

Quan hagi desaparegut gairebé tota l'aigua que desprenen, afegir la crema de llet i salpebrar a gust. Remenar continuament a fi de que vagi espessint.


Colar la pasta i juntar-ho tot en el recipient que creieu que us anirà millor per remenar-ho suaument fins que creiem que la pasta ha absorvit tots els sabors.

Servir inmediatament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada