INGREDIENTS:
Foto provisional |
- 800 gr de cigrons cuits
- 200 gr de xoriço
- 1 Ceba de Figueres grossa
- 2 Grans d'all
- Oli d'oliva verge extra (aprox. 4 cullerades)
- 1 pebrot escalivat o 2 pebrots "morrons" de llauna
- 1 cullaradeta d'orenga
- Sal i pebre
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Si utilitzeu els cigrons de pot, passar-los per aigua a fi de que treguin el liquit gelatinós que els conserva i escórre'ls.
Tallar la ceba a trossets petits i l'all picadet. El xoriço a rodanxes primetes. Coure-ho tot en una cassola tapada i a foc lent fins que la ceba estigui tendra (pocs minuts).
Afegir els cigrons, el pebrot tallat a tires, l'orenga, la sal i el pebre. Remenar-ho bé i mantenir-ho tapat uns 10 minuts.
Servir de seguida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada