- 2 Albergínies mitjanes
- 2 Grans d'all
- 1 Caiena o 1 bitxo
- 1 Cullerada sopera de tàperes
- 1 Branqueta de menta fresca
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre negre
RACIONS: 2-3
ELABORACIÓ:
Mentre "suen" les albergínies, preparar l'amaniment en un got o bol. Tan si fem servir una caiena com si és un bitxo, obrir-lo per treure les llavors a no ser que us agradi molt el picant i fer-lo a bocinets.
Picar petitets el dos grans d'all i la cullerada de tàperes i salpebrar a gust (compte amb el pebre que ja hem posat el bitxo)
Omplir mig got amb l'oli d'oliva.
Ara és el moment d'esbandir les albergínies, assecar-les i coure-les a la planxa.
Posar-les en un Tupper i amanir-les capa per capa
Ideals com entrant o guarnició de plats.
NOTA: Jo no he posat sal i tampoc pebre. La sal per què intento estalviar-me-la una mica i el pebre per què amb el coent de la caiena o bitxo en tinc de sobres. Si no teniu a mà la menta no passa res tot i que li aporta un gust especial.
Cap comentari:
No es permeten comentaris nous.