- 2 Kg de musclos
- 3 Patates
- 1 Branca d'api
- 1 Ceba tendra
- 1 Cullerada de mantega
- 1 Copa de vi blanc sec
- 150 ml de llet evaporada
- Oli d'oliva verge extra
- Sal, pebre i julivert
RACIONS: 2
ELABORACIÓ:
Fondre la mantega en una cassola amb unes gotetes d'oli. Picar a daus petits l'api i la ceba tendra i afegir-la a la cassola. Deixar ofegar breument i afegir un polsim de pebre.
Abocar-hi el vi blanc i deixar-ho reduir. Incorporar la llet evaporada i remenar.

Pelar les patates, tallar-les a bastons i fregir-les amb molt d'oli calnt a la paella o a la fregidora. Un moment abans de treure-les de la paella afegir-hi unes branques de julivert talladetes.
Escórrer-les en un plat folrat de paper de cuina.
Servir-los amb les patates fregides a part.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada