![]() |
Foto treta de Google |
INGREDIENTS:
- 1 Kg de filets de pit de pollastre primets
- Talls de pernil dolç o salat (segons gust)
- Talls de formatge semi curat
- Xampinyons (poden ser de pot)
- 200 gr de Nata líquida per cuinar
- Un got dels d'aigua de cava
- Farina
- Oli, sal i pebre.
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Salpebrar els pits de pollastre (si heu triat pernil saltat, només pebre) i posar-hi a sobre un tallat de pernil i un de formatge. Enrollar i segellar-ho amb un escuradents.
Enfarinar-los, fregir-los i reservar.
Saltar els xampinyons tallats petits.
En una cassola posar-hi la nata i el got de cava. Remenar i un moment abans de que arrenqui el bull, incorporar-hi els rotllets i els xampinyons (escorregut d'oli). Recitifcar de sal i pebre.
Deixar-ho coure tot junt durant uns 15 minuts a fi de que agafi bé el gust i es redueixi la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada