Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dissabte, 13 de desembre del 2014

ROTLLETS DE POLLASTRE AL CAVA

Foto treta de Google
INGREDIENTS:

  • 1 Kg de filets de pit de pollastre primets
  • Talls de pernil dolç o salat (segons gust)
  • Talls de formatge semi curat
  • Xampinyons (poden ser de pot)
  • 200 gr de Nata líquida per cuinar
  • Un got dels d'aigua de cava
  • Farina
  • Oli, sal i pebre.
RACIONS: 4

ELABORACIÓ:

Salpebrar els pits de pollastre (si heu triat pernil saltat, només pebre) i posar-hi a sobre un tallat de pernil i un de formatge. Enrollar i segellar-ho amb un escuradents.
Enfarinar-los, fregir-los i reservar.
Saltar els xampinyons tallats petits.
En una cassola posar-hi la nata i el got de cava. Remenar i un moment abans de que arrenqui el bull, incorporar-hi els rotllets i els xampinyons (escorregut d'oli). Recitifcar de sal i pebre.
Deixar-ho coure tot junt durant uns 15 minuts a fi de que agafi bé el gust i es redueixi la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada