![]() |
Foto orientativa treta de Google |
INGREDIENTS:
- 1 Pollastre
- 3 Moniatos petits
- 3 Porros
- 2 Taronges
- 1 Llimona
- 3 Pomes Golden
- 100 gr de Prunes amb pinyol
- 25 gr de Pinyons
- 50 gr de Panses
- 1 Copeta de conyac
- Sal i pebre
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Demaneu que us tallin el pollastre a quarts o a octaus (com us agradi més) i poseu-lo a la safata d'anar al forn.
Afegir els moniatos pelats i tallats a trossos com farieu si fossin patates i les pomes tallades a "grills" netes de cor i llavors.
Fer suc de la taronja i la llimona i regar el pollastre.
Salpebrar a gust i afegir la copeta de conyac.
Ja es pot posar al forn, que el tindrem a 200 graus, fins que estigui ben ros.
Un càlcul habitual és el d'una hora per quilogram de pollastre.
A mitja cocció li donarem la volta.
NOTA: Si no és temps de moniatos podeu canviar-ho per patates. Si heu decidit que el pollastre el tallareu a octaus, segurament amb menys temps el tindreu llest.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada