![]() |
Imatge de Google |
INGREDIENTS:
- 250 g Formatge Mascarpone
- 3 Ous
- 2 Cullerades de sucre
- 4 Tasses de cafè fort
- Mig got de rom (el que us agradi més)
- 18 Melindros
- Xocolata negra (en pols o ratllada)
RACIONS: 4-6
ELABORACIÓ:
Treballar els rovells d'ou amb el sucre (blanquejar) fins que quedi gairebé de color blanc i, sense deixar de batre, afegir el formatge Mascarpone.
Muntar les clares a punt de neu i afegir-les a la barreja batent-les a poc a poc i de baix a dalt.
En un bol barrejar el cafè i el rom i remullar els melindros (que no quedin xops).
En un motlle, anar alternant un capa de melindros amb una de la crema de manera que l'última capa sigui de crema.
Deixar-ho mínim un parell d'hores a la nevera i un moment abans de servir-lo ratllar o espolvorejar la xocolata.
NOTA: Jo he fet servir sucre blanc, rom de canya i xocolata en pols de la marca Valor
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada