![]() |
Foto treta de Google |
INGREDIENTS:
- 400 gr d'arròs bomba (important)
- 50 gr de Ceps secs
- 6-8 Espàrrecs verds
- 1 litre de brou de verdures (clica per saber com fer-lo)
- 2 Porros
- 30 gr de Formatge Parmesà ratllat
- 50 gr de Mantega
- 1 Copa de vi blanc sec
- Oli, sal i pebre
RACIONS: 4 (Si hi ha segon plat)
ELABORACIÓ:
Aproximadament 45 minuts abans d'elaborar el plat, poseu els ceps a hidratar en un litre d'aigua calenta que després aprofitarem per fer-hi el brou.
Tallar la part blanca dels porros a trossets petits i sofregir-lo amb un raig d'oli en una cassola d'acer inoxidable. Quan el porro estigui tou, afegir els espàrrecs també tallats petitets i els ceps escorreguts i també tallats. Saltar-ho tot junt un parell de minuts.
Tirar l'arròs i remenar suaument durant 2 minuts i afegir la copa de vi blanc i sense deixar de remenar esperar que s'evapori.
Incorporar un cullerot del brou de verdures que el tindrem fet i bullint. No deixem de remenar.
Cada cop que l'arròs es quedi sec s'hi ananirà afegint brou sense deixar de remenar. En total ha de coure 17 minuts.
Tastar-lo, ha de quedar "al dente". Apagar el foc quan encara estigui l'arròs una mica caldós.
Ara és el moment del formatge ratllat i la mantega tallada a dauets i remenar fins que quedi tot ben fos.
Rectificar de sal, si cal, i moldre-li una mica de pebre.
Servir inmediatament.
NOTA: Si voleu donar-li un toc excels només haureu de ratllar-li una mica de tòfona al moment de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada