INGREDIENTS:
- 250 g Macarrons
- 4-5 Carxofes
- 6-8 Xampinyons
- 1 Manat d'alls tendres
- 2 Cullerades de tomàquet sofregit
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
RACIONS: 2-3
ELABORACIÓ:
Bullir els macarrons seguint les instruccions del fabricant.
Netejar les carxofes deixant només els cors. Si es fa amb antelació serà convenient posar-les amb aigua i un bon raig de suc de llimona o directament llimona a trossos per que no es tornin negres.
Pelar els alls tendres i si són gruixudets, tallar-los per la meitat i deixar-los tan llargs com agradin.
En un wok o paella amb un raig d'oli d'oliva, coure els alls tendres, les carxofes laminades, els xampinyons a trosets i salpebrar a gust. Remenar continuament ja que ens interessa que quedi cuit però "al dente".
Quan ja estigui fet, incorporar dues cullerades de tomàquet fregit (cassolà o en conserva), remenar i tancar el foc.
Ja només queda escórrer els macarrons i triar en quin recipint ajuntar-ho tot. Deixar coure uns minuts remenant i serviri immediantament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada