- 125 gr d'ametlla ratllada
- 100 gr de sucre blanc o morè
- 3 ous
RACIONS: 4 - 6
ELABORACIÓ:
Separeu els rovells de les clares.
En el bol dels rovells, afegiu el sucre i batre-ho fins blanquejar.
Un vol fet, incorporeu l'ametlla ratllada i remeneu força fins que quedi tot ben integrat. Aquí us anirà bé una espàtula de fusta o fins i tot i millor, les mans.
Preescalfeu el forn a 170 graus.
Ara és el moment de muntar les clares a punt de neu. Un cop fet, afegir-les a poc a poc a la barreja primera remenant suaument.
Afegiu la barreja donant-li uns copets perquè es reparteixi la massa.
En 20-25 minuts queda llest.
Com sempre, una punxadeta d'escuradents ens dirà quan treure-ho del forn. Deixar refredar i coqueta llesta.
NOTA:
Aquesta recepta la vaig escoltar per la ràdio. La quantitat de sucre que hi posaven era 125 grams. Sempre procuro treure'n i amb els 100 grams que hi he posat encara la trobo un pèl dolça.
Ho deixo a la vostra elecció.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada