INGREDIENTS:
- 400 g d'arròs
- Mig conill tallat a trossos
- 200 g de costella de porc tallada petita
- 100 g de pèsols
- 2 cebes trinxades
- 2 grans d'all picats
- 2 tomàquets madurs ratllats
- 250 cc d'aigua bullent (normalment més)
- Oli i sal
Pendent foto
PICADA:
- 1 Gra d'all
- Uns brins de safrà
- Julivert
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
En una cassola amb oli, fregir els trossos de conill i de costella de porc fins que estiguin ben daurats i retirar-los.
En el mateix oli fer un sofregit amb la ceba, l'all i el tomàquet a foc lent.
Quan el sofregit estigui ben fosc, reincorporar-hi els trossos de carn i remenar.
Afegir l'arròs i barrejar amb el sofregit remenant un parell de minuts i tirar-hi l'aigua bullent.
Al cap d'un moment afer-hi els pèsols i la picada deixatada amb una mica de caldo de la cocció.
Deixar-ho bullir 15 minuts aproximadament.
Si a mig coure es queda sense aigua, afegir-n'hi, sempre bullent.
NOTA: Al sofregit s'hi pot afegir prebrot verd o vermell. Altres verdures com: mongeta tendra, carxofes, etc. S'hi pot afegir pollastre o substituir el conill. També en lloc de fer l'arròs amb aigua, es pot fer amb brou de verdures.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada