6-8 Pomes (Golden o Reineta)
1 Pasta de full
Sucre
Canyella
Mantega
Caramel líquid
RACIONS: 6
ELABORACIÓ:
Untar el motlle amb caramel líquid. Jo n'he comprat una ampolla però podeu fer-lo. Serà més bó.
Pelar i tallar les pomes a quarts o meitats. Col·locar-les en el motlle sense deixar cap espai buit i tenint en compte que minven.
Un cop fet, posar petits trossets de mantega. Si us agrada, també és el moment d'afegir unes gotes de conyac damunt de cada poma.
Introduïr al forn uns 20-30 minuts a 200 ºC a la part baixa del forn.
Retirar, deixar refredar una mica i col·locar, cobrint bé el motlle, la pasta de full. Si la làmina és quadrada i el motlle rodó, tallar les quatre cantonades.
Empènyer la pasta de full cap a dins del motlle fins que quedi prou segellada.
Punxar-la amb una forquilla perquè no s'infli la pasta.
Tornar-ho al forn i deixar-lo coure a 180 ºC uns 30 minuts. De vegades no cal tanta estona, de fet si la pasta de full està torradeta ja es pot treure.
Deixar-la reposar uns 10-15 minuts fora del forn i donar-li l volta com si fos una truita. No esperar més ja que el sucre quedaria solidificat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada