- 4 Pebrots grocs
- 500 gr de carn picada de porc
- 1 ceba grossa
- 3 tassetes d'arròs
- Sal i pebre
- Oli d'Oliva Verge Extra
- Salsa All i Oli per acompanyar
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
En una paella sofregir la ceba ben petita.
A mig sofregir, incorporar la carn picada salpebrada i amb les herbes o espècies que us agradin. Remenar.
Quan estigui tot cuit, hi posarem l'arròs i el courem durant 7-8minuts a foc lent. Retirar la paella del foc.
Rentar els pebrots i tallar-los per dalt de manera que quedi una tapa. Treure el cor i passar-los per aigua a la fi de treure alguna llavor i deixar-los escòrrer cap per avall.
Omplir
els pebrots amb la farça de manera que quedi aproximadament 1
centímetre per poder-los tapar i els posarem en una plata d'anar al forn
o una cassola de fang de manera que ens quedin bén drets, ruixats amb una mica d'OOVE.
Estaran cuits en 35-40 minuts a 200 graus.
Si veieu que es torren massa, tapeu-los amb paper de forn o d'alumini.
Si us sobra farciment, a la mateixa paella afegiu aigua i teniu un platet d'arròs per un altre moment
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada