Cada dia, un munt de gent fa cua a "La Viña" per compar-lo, per no dir la quantitat d'encarrecs que reben.
Sorprèn per la senzilla elaboració que té.
INGREDIENTS:
- 1 Kg de formatge tipus Philadelphia
- 500 cc de nata de muntar d'un 35% de matèria grassa
- 350 gr de sucre
- 5 ous mitjans
- 35 gr de Maizena
RACIONS: 10 completes
Ens fa falta un recipient gran ateses les quantitats que hem de trebllar.
Posar el sucre i els ous i batre fins que quedi una bona crema. Quan ja ho tenim, afegim les tarrines de formatge, la nata i la Maizena.
Batre-ho amb suavitat perquè no ens quedi massa líquid (ho és)
Un cop fet, ho aboquem en un motlle desmuntable de 25-26 c de diàmetre i enfornem a 200 ºC durant 50 minuts.
Deixar-lo refredar dins del forn amb la porta mig oberta.
Posar-la a la nevera un mínim de 5h
Dura bastants dies refrigerat.
NOTA:
Dins del forn sembla que hagi de vessar, però no.
Si es torra massa de dalt, tapar-la amb un paper de forn o alumini.
Pot decorar-se amb sucre glas o posar-li una melmeda. A mí m'agrada sense res.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada