Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dimarts, 10 de juliol del 2018

COCA DE TOMÀQUETS

INGREDIENTS

  • Pasta de full
  • Mostassa suau
  • Formatge tipus Cheddar
  • Tomàquets
  • Orenga (opcional)

RACIONS:   2-4

ELABORACIÓ:

Estirar una mica la pasta de full i posar-la a la safata d'anar al forn. A continuació punxar-la tota amb una forquilla perquè no s'infli.
Pintar-la amb la mostassa i cobrir-la amb el formatge que hagiu triat i a sobre les rodanxes de tomàquet.

Espolvorar amb orenga si agrada.

Millor no posar sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada