INGREDIENTS:
- 1 llauna de pinya
- 3 ous sencers
- 120 g de farina
- 100 g de sucre
- 2 culleradetes de llevat
- 6 cullerades del suc de la pinya
- Caramel
RACIONS: 8
ELABORACIÓ:
Necessitem un motlle dels plans.
Primer de tot pintarem el motlle amb el caramel i li posarem tantes rodanxes senceres de pinya com hi càpiguen.
En un bol batrem els ous i el sucre fins que gairebé dobli el volum o quedi blanquejat. Afegir les 6 cullerades de suc de pinya.
Tamissem la farina amb el llevat i l’afegim. S’ha de barrejar amb espàtula, queda millor que amb les varilles.
Forn a 170 ºC entre 25-30 minuts. Punxar amb un escuradents per saber si està a punt.
Un cop tret del forn el “regarem”amb unes cullerades de suc de pinya.
Abans de que es refredi del tot, girar-lo com una truita per desmotllar.
Esperar que estigui ben fred per degustar-lo.