1 Coliflor mitjana
1 Porro
1 Ceba de Figueres gran
1 Got de llet Semidesnatada
Caldo de pollastre (natural, de marca o pastilla)
Sal, pebre i rajolí de vinagre
Oli Oliva Verge Extra
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Tallar la ceba en juliana i el porro petit.
En una olla amb un raig d’oli sofregir la ceba i el porro fins que comenci a enrossir.
A continuació afegirem la coliflor neta i tallada a “arbrets” petits i li farem un rajolinet de vinagre. Remenar bé.
Ho cobrirem tot amb el caldo triat i la llet.
Salpebrar al gust i deixar bullir uns 30-40 minuts, vigilant que que sempre tingui líquid suficient.
Triturar i rectificar de sal.
Si ens queda massa espès afegir aigua o caldo calents.
OPCIONS:
Tant es pot afegir mantega com formatge. També es pot prescindir a
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada