INGREDIENTS:
225 g farina
100 g sucre
1 ou
75 ml oli oliva
65 g nous (a gust)
3 plàtans madurs
1 polsim de sal
1 culleradeta de llevat
1 culleradeta d’essència de vainila (opcional)
1 cullaradeta de canyella (al gust)
RACIONS: 6-8 🤔
PREPARACIÓ:
- Xafar els plàtans amb una forquilla fins que quedi textura de puré i reservar.
- En un bol grandet barrejar tots els ingredients mullats (ou, oli, vainilla) amb el sucre i batre-ho bé fins que quedi fi i hagi augmentat el volum.
- En un altre bol, barrejar els elements secs (farina, llevat i canyella)
- Incorporar-los, tamissats, al primer bol. S’haurà de treballar amb les mans ja que la textura serà molt espessa. La farina ha de quedar ben integrada i no notar cap grum.
- Incorporar el puré de plàtan i les nous trossejades. Això ja es podrà barrejar amb una espàtula si no es volen fer servir les mans.
- Forn a 180 ºC aproximadament 20’ i l’escuradents no ha de sortir del tot sec.
Deixar refredar del tot damunt d’una reixeta i a gaudir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada