Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dilluns, 6 d’abril del 2020

BROWNIE DE LLIMONA

INGREDIENTS:

  • 125 g Farina
  • 160 g Sucre
  • 120 g mantega
  • 2 Ous
  • 2 Llimones mitjanes
  • 2,5 g Llevat
  • 1 polsim de sal
Per la glaça
  • 10 g Suc de llimona
  • 40 g Sucre 


ELABORACIÓ:


Preescalfar el forn a 180 graus ⬆️⬇️  
En un bol barreja el sucre amb la mantega, textura pomada, amb el batedor de varilles. Quan estigui ben desfet, afegeix els ous un a un  i segueix batent.
Afegir el suc d’una llimona i mitja més la seva ratlladura. En aquest moment pots tenir la sensció de que la massa se’t talla, no cal patir, amb els ingredients secs torna a lligar.
Ara és el moment de la farina tamissada barejada amb el llevat i el polsim de sal.


Untar la safata de forn, petita ja que no creixerà, amb mantega perquè no s’agafi i abocar la massa procurant que quedi llisa.
Enfornar 25-30 minuts depèn del forn.

Glaça
En un got barrejar el sucre glaç amb una mica de suc de llimona i remenar. Pararem de posar suc quan ens agradi la textura i pintarem la superfície del


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada