Per la glaça
- 10 g Suc de llimona
- 40 g Sucre
ELABORACIÓ:
En un bol barreja el sucre amb la mantega, textura pomada, amb el batedor de varilles. Quan estigui ben desfet, afegeix els ous un a un i segueix batent.
Afegir el suc d’una llimona i mitja més la seva ratlladura. En aquest moment pots tenir la sensció de que la massa se’t talla, no cal patir, amb els ingredients secs torna a lligar.
Ara és el moment de la farina tamissada barejada amb el llevat i el polsim de sal.
Untar la safata de forn, petita ja que no creixerà, amb mantega perquè no s’agafi i abocar la massa procurant que quedi llisa.
Enfornar 25-30 minuts depèn del forn.
Glaça
En un got barrejar el sucre glaç amb una mica de suc de llimona i remenar. Pararem de posar suc quan ens agradi la textura i pintarem la superfície del
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada