INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
- En una cassola posar un raig d’oli per segellar i daurar el pollastre salpebrat. Un cop fet, retirar-lo.
- Tallar la ceba a la juliana i coure aprofitant l’oli que ha deixat el pollastre, afegir-ne una mica si cal. Mantenir-la a foc baix fins que estigui completament cuita.
- Incorporar el pollastre, esperar que agafi temperatura i buidar la llauna. Durant uns 5’ mantenir la cassola a foc viu i destapada
- Passat el temps, abaixar el foc gairebé al mínim i tapar la cassola.
- En 20-25 minuts quedarà fet.
NOTA: Si queda massa líquida la salsa, avui ha estat el meu cas, he posat una cullerada de Maizena en un got amb una mica d’aigua per desfer-la i l’he afegit a la cassola.
La llauna de cola que acostumo a tenir és la zero de tot. Ni sucre ni cafeïna. Tant és.
El proper cop menys Coca-Cola o més pollastre 🤷🏼♀️
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada