🍡 La mesura és fàcil, els 3 ous sense closca manen amb el seu pes, he agafat un promig de 200g per arrodonir la recepta, tot i que els que he utilitzat pesaven 186 g.
INGREDIENTS:
- 3 ous
- 200 g d’oli d’oliva verge extra
- 200 g de sucre moré (blanc si us agrada més)
- 200 g de farina tamissada
- 12 g de llevat en pols
- Pell ratllada d’una llimona
- Pell d’una taronja
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhK_LRTxyAZOqE5gzpk3O_4YmjLCzFjWWJFAfTBBtCgKRaGKj_BGZ5EJTqXodpRUBtQfR2mDVihGKzDZ-sNvjJ6C_7R6p1A41kHOQY3Zgo4yIsDvFCQ0eylj3_KqnpxNuNznBlEv-foxD7z/s200/02CF17F8-1315-4C84-99B0-F995B6393B1B.jpeg)
RACIONS: 12-14 unitats
PREPARACIÓ:
- Començar posant l’oli en un cassó al foc amb la pell de la taronja. Compte en no tallar part blanca que fa amargor. Deixar-lo fregir 4 minuts, retirar la pell de taronja i esperar que es refredi completament. Quedarà l’oli aromatitzat.
- Posar els ous en un recipient gran i batre’ls sols amb les varilles fins que facin escuma. Afegir el sucre en forma de pluja sense deixar de batre, durant 6-8 minuts. Ha d’estar completament fos i blanquejat (al ser sucre moreno no es veurà gaire).
- Afegir la ratlladura de la llimona i l’oli, que ha d’estar fred i batre 2 minuts més.
- Afegir el llevat i la farina tamissada en 3 cops per batre-la millor. No s’ha de batre gaire estona, només fins que es vegi integrat.
- Omplir els motlles o papers un màxim de 2/3 de la seva capacitat.
- Si volem que quedin una crosta cruixent, espolvorejar sucre per damunt.
- Forn preescalfat a 220ºC ⬆️⬇️ A l’introduir les magdalenes, abaixar la temperatura a 170ºC i deixar-les 15-20 minuts en funció del forn.
- Deixar-les refredar damunt d’una reixeta.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioWG-xj4he3rOK1g3Roc2D-Isb9h3fL1GD8cVJyAG-IcdDNK7CuQdRebE1uxtxprKkx3sUON7sx55KO3JcSqGWRHyB9rH7Jrsurs6efNxoCTitioRk-K39Km-tr0oIKbMjrGG3WBpVWSNX/s200/9CEF4067-272E-4498-81ED-FB0AE6DD2640.jpeg)
Repetireu 😋
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada