- Làmina quadrada de pasta de full
- Mig carbassó
- 1 Tomàquet madur
- 1 Porro petit
- Mitja ceba dolça
- Mozzarela fresca
- 1 Ou
- Sal, pebre i orenga
RACIONS: 4
PREPARACIÓ:
PREPARACIÓ:
- Preescalfar el forn a 180ºC
- Estirar una mica la làmina amb un corrò o amb les mans amb cura de no trencar-la. El paper que l’embolica servirà de base per la safata i per mesurar on posar els ingredients.
- Deixar un quart de la pasta per banda i només omplir la meitat que queda al mig.
- Rodanxes primetes de carbassó, rodanxes de tomàquet, sal i orenga a gust, porro (només part blanca), ceba tallada a pluma primeta, sal, pebre i raig d’oli. Acabar amb les rodanxes de mozzarela.
- Tallar els costat lliures en laminetes d’un 2 centímetres i començar a tapar la farsa amb una tira de cada costat, un mica en diagonal.
- Batre l’ou amb una mica de sal i amb un pinzell, pintar tota la pasta de full.
- Enfornar 15-20 minuts, fins que estigui daurat.
NOTA: Jo l’he tingut 15’ i després l’he deixat 5’ amb el forn apagat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada