Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dilluns, 18 de maig del 2020

BROQUETES DE POLLASTRE

Aquesta proposta és per fer-la al microones amb el recipient especial per broquetes. El vaig comprar aprofitant una oferta de la pròpia Lékué a 4,90€  (aquí) i estic ben contenta amb el resultat. Ideal per fer-les també de  🐟


INGREDIENTS:


  • 1 pit de pollastre
  • 1/2 carbassó
  • 1 ceba tendra petita
  • 4 mini tomaquets
  • 1/2 pebrot verd 
  • Salsa Teriyaki o Soja
  • Sal, pebre i oli d’oliva verge extra.

RACIONS:  2


PREPARACIÓ:

  • Tallar el pit de pollastre d’una mida que càpiga bé a la boca. 
  • Posar en un bol i marinar-lo-lo unes 2h amb un bon  raig de salsa Yakisoba i tapat amb film a la nevera.
  • Renta i tallar les hortalisses i salpebrar-les.
  • Passat el temps del pollastre, muntar les broquetes al gust. Si heu posat soja per marinar, caldrà prudència amb la sal.
  • Col·locar-les a l’estoig i regar-les amb una raig d’oli.
  • Tapar i 5-7 minuts a màxima potència.


Aquesta és la recepta més bàsica, a partir d’aquí hi ha un munt de receptes més elaborades.
Unes broquetes petites que poden ser una bona opció per les carmayoles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada