INGREDIENTS:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxNHOD8N6p4sWttDNxjY3aKnJPTrHx6KcrzQbgElXgX8aPP4HYmgfFAp2Su7lhrTO0-dOA2VMa-vocls76k3LmQF_XVX6ldo4YGlNQYgyQJ0Wsx4DyN3lCPD6cHdB_BqvTFX66a86Pw5q7/s200/7734142D-6D4F-4258-A8B4-1D1F4828496B.jpeg)
- 1 pit de pollastre
- 1/2 carbassó
- 1 ceba tendra petita
- 4 mini tomaquets
- 1/2 pebrot verd
- Salsa Teriyaki o Soja
- Sal, pebre i oli d’oliva verge extra.
RACIONS: 2
PREPARACIÓ:
- Tallar el pit de pollastre d’una mida que càpiga bé a la boca.
- Posar en un bol i marinar-lo-lo unes 2h amb un bon raig de salsa Yakisoba i tapat amb film a la nevera.
- Renta i tallar les hortalisses i salpebrar-les.
- Passat el temps del pollastre, muntar les broquetes al gust. Si heu posat soja per marinar, caldrà prudència amb la sal.
- Col·locar-les a l’estoig i regar-les amb una raig d’oli.
- Tapar i 5-7 minuts a màxima potència.
Aquesta és la recepta més bàsica, a partir d’aquí hi ha un munt de receptes més elaborades.
Unes broquetes petites que poden ser una bona opció per les carmayoles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada