INGREDIENTS:
- 1 pit de pollastre
- 1/2 carbassó
- 1 ceba tendra petita
- 4 mini tomaquets
- 1/2 pebrot verd
- Salsa Teriyaki o Soja
- Sal, pebre i oli d’oliva verge extra.
RACIONS: 2
PREPARACIÓ:
- Tallar el pit de pollastre d’una mida que càpiga bé a la boca.
- Posar en un bol i marinar-lo-lo unes 2h amb un bon raig de salsa Yakisoba i tapat amb film a la nevera.
- Renta i tallar les hortalisses i salpebrar-les.
- Passat el temps del pollastre, muntar les broquetes al gust. Si heu posat soja per marinar, caldrà prudència amb la sal.
- Col·locar-les a l’estoig i regar-les amb una raig d’oli.
- Tapar i 5-7 minuts a màxima potència.
Aquesta és la recepta més bàsica, a partir d’aquí hi ha un munt de receptes més elaborades.
Unes broquetes petites que poden ser una bona opció per les carmayoles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada