Poema

... ser catalans per menjar bon pa amb tomàquet amb un raig d'oli discret i un pols de sal si fa falta; pa de pagès si pot ser que és més saborós que els altres i tomàquet ben madur, però que no ho sigui massa.
... i bons amics a la taula per compartir el que mengem i fer petar la xerrada, que conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable...
Miquel Martí i Pol

dilluns, 4 de maig del 2020

PASTA FULLADA AMB POMA

Recepta exprès i quedar la mar de bé 🥰


INGREDIENTS:

  • 1 Làmina de pasta de full
  • 1 poma grossa una mica àcida
  • Melmelada de préssec o d’albercoc
  • Sucre (opcional)

RACIONS: 4-6

PREPARACIÓ:
  • Preescalfar el forn a 180 ºC ⬆️⬇️
  • Estirar la pasta de full en el mateix paper que ve embolicada
  • Untar amb una fina capa de melmelada
  • Pelar la poma i fer làmines fines amb el pelador de patates o pastanagues, fins que quedi tota la melmelada coberta.
  • Doblegar les quatre cantonades.
  • Escampar una mica de sucre pel damunt (opcional)
  • Enfornar 20 minuts i acabar només grill 5 minuts més (aquest cop no ho he fet)


NOTA: Encara que sigui difícil, intentar trobar una melmelada amb el menys sucre possible

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada