Quan arriba la tardor ens ve de gust el color taronja de les fruites i hortalisses
- 250 g Carbassa
- 1 Ou mitjà
- 15 g Sucre (el que us agradi)
- 2 Cullerades soperes
- 90 g Farina
- 1 Culleradeta de llevat en pols
- Ratlladura d'una llimona
- Canyella (la que considereu)
RACIONS: Uns 25 bunyols grossets
PREPARACIÓ:
La carbassa l'he cuinada al forn a 180 graus durant 1h. aproximadament. També es pot fer al microones per estalviar temps, ha de quedar toba per poder-la xafar bé amb una forquilla.
- Batre l'ou amb la llet i el sucre.
- Afegir la farina amb el llevat, tot tamisat.
- Incorporar la carbassa ja xafada, la ratlladura de la llimona i la canyella.
- Remenar amb una espàtula fins que tots els ingredients quedin ben barrejats.
- En una paella no gaire gran, posar força oli d'oliva suau (no ha de dominar el gust).
- Quan estigui l'oli calent, amb l'ajuda d'una cullera,
anar posant la massa a la mida que us sembli millor. Aquests són mida cullera sopera rasa i els propers els faré més petits. - Fregir dels dos costats fins que quedin rossos i retirar-los amb un paper absorbent d'oli.
- Quan no cremin, empolsinar de sucre. El blanc queda més vistós.
NOTA: L'endemà són bons tot i haver perdut el punt una mica cruixent de recent fets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada