INGREDIENTS:
- 1 Conill a trossos petits
- 1 Ceba
- 2 grans d'all
- 1 pessic d'orenga o farigola
- 50 gr d'ametlles torrades
- 100 gr d'olives negres i/o verdes sense pinyol
- 1 got i mig d'aigua
- 1 got i mig de vi blanc
- Sal, pebre i oli d'oliva verge extra
RACIONS: 4
PREPARACIÓ:
- Salpebrem el conill
- Ratllem la ceba i piquem els alls.
- En una cassola de fang (o la que tinguem) hi posem un bon raig d'oli i enrossim el conill.
- Quan estigui ben ros, el retirem del foc.
- En el mateix oli hi sofregim la ceba i els alls a foc suau amb un polsim de sal.
- Quan comenci a transparentar la ceba, hi tornem a posar el conill ben repartit per la cassola i regat amb el vi blanc.
- Deixar-ho coure 10 minuts.
- Mentre esperem la cocció, triturem les ametlles torrades amb l'aigua.
- Ara s'afegeix el triturat a la cassola juntament amb les olives i l'orenga o la farigola.
- Sacsejar una mica la cassola i deixar-ho coure junt uns 20 minuts.
- Rectificar, si cal, de sal i si creiem que ens queda sec, afegir una mica d'aigua calenta.
NOTA: Si fregiu unes patates a dauets, tindreu un plat únic boníssim i fàcil de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada