Aquestes peres estan pensades com a postres juntament amb una bona safata de formatges, això ja et fa pensar en França.
Aquí, en canvi, també solucionen un entrant i potser un berenar i tot. En fí, vosaltres decidireu. El que no us deixaran indiferents i estic segura que les gaudireu.
- 4 peres Conference madures i fortes alhora
- 100-130 gr del formatge blau que us agradi. Roquefort, Gorgonzola, Stilton...
- Nous
- Mel
- Farifola fresca
RACIONS: Mitja pera per persona, o no :)
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 180 graus.
- Rentar les peres, assecar-les i tallar-les per la meitat.
- Amb una cullereta, treure la part de les llavors intentant que no es trenquin les peres.
- Posar les peres a la safata que anirà al forn i cuinar-les 15 minuts amb la pell a sota.
- Treure la safata del forn i omplir el forat de cada pera i, si voleu, també untar tota la meitat de la pera amb una fina capa de formatge. (Jo no hohe fet)
- Tornar la safata al forn i deixar-les 5 minuts. Els justets per que es derretegi el formarte o quedi suficientment estovat.
- Treure la safata del forn i clavar-hi mitja nou o bé trossets.
- Mullar-les amb una miqueta de mel i espolvorar-les amb la farigola fresca.
NOTA:
Jo les he volgut fer una miqueta menys calòriques i he fet mini canvis.
- No he untat tota la pera.
- No li he posat la mel
- No he posat la farigola, perquè no en tenia de fresca.
Tot i aquests canvis, han sortit divines.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada