- 8 Guatlles
 - 1 Ceba de Figueres
 - 24 Cebes perla (aprox) - optatives
 - 1 Gotet de vi blanc sec
 - 1 Fulla de llorer
 - 1 Polsim de farigola
 - 1 Polsim de canyella
 - Nou moscada
 - Farina
 - Oli d'oliva
 - Sal i pebre
 
RACIONS:  4
ELABORACIÓ:
Netejar les guatlles, socarrimar-les i tallar-les per la meitat.
En una cassola i amb un raig d'oli ofegar la ceba de Figueres picada durant uns 5 minuts.
Amanir les guatlles amb la sal, pebre i nou moscada. Enfarinar-les i incorporar-les a la cassola i deixar enrossir una mica.
En aquest moment afegir a la cassola , si es vol,  les cebes perla.
Afegir el gotet de vi, el llorer i la farigola.
Tapar i coure a foc lent durant uns 30 minuts aproximadament..
Treure les guatlles, les cebetes, triturar la salsa i servir.
NOTA:  Si amb el suc de la cocció  veiem que s'agafa la cassola, afegir una mica d'aigua o brou vigilant que no que no quedi aigualit, tot i que es podrà arreglar amb una mica de Maizena deixatada amb aigua freda o brou.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada