- 2 Pits de pollastre
- 2 Carbassons mitjanets
- 3 Grans d'all
- 2 Cullerades d'oli d'oliva extra verge
- 2 Branques d'alfàbrega
- Sal i vinagre suau
Pendent foto
RACIONS: 4
ELABORACIÓ:
Primer de tot netejar els pits de pollastre de pell i petits grums de greix. Han de quedar ben polits.
Coure'ls a la planxa i quan estiguin dauradets tallar-los a tires fines.
Rentar les fulles de l'alfàbrega i assecar-les, picar-les i reservar-les.
Treure la pell dels alls i tallar-los a rodanxes primetes.
Ara, en una paella, posar les dues cullerades d'oli i sofregir els alls fins que estiguin dauradets (compte en no cremar-los), retirar-los i deixar-los escórrer d'oli en un paper de cuina.
Rentar molt bé els carbassons, tallar els dos extrems i ratllar-los per la part més gruixuda dels ratllador.
Barrejar en un bol gran, el carbassó amb les fulles d'alfàbrega remenant fins que quedin ben incorporades.
Vinagreta:
- 4 Cullerades d'oli d'oliva
- 2 Cullerades de vinagre suau
A l'hora d'emplatar, fer un llit amb el carbassó amb l'alfàbrega i sobre les tiretes de pollastre. Regar a gust de cadascú amb la vinagreta i finalitzar ambunes quantes rodanxetes d'all fregit
NOTA: Aquesta recepta és baixa en greixos i, per altra banda, ens permet menjar el carbassó cru.
Si es vol aportar més gust (i calories) una bona opció és fer taquets de pernil i incorporar-los.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada