INGREDIENTS:
- 1 Bròquil o coliflor
- 2 Pomes
- 2 cebes
- 1 litre de brou de verdures
- 1 cullerada de café de Curri vermell picant *
- Sal i oli d'oliva verge extra
RACIONS: 4-5 completes
PREPARACIÓ:
- Tallar el bròquil a branquetes petites, rentar i reservar.
- Tallar la ceba a trossets o juliana
- En una olla amb un raig d'oli sofregir durant uns 7 minuts la ceba a foc lent.
- Mentrestant pelar i tallar la poma i incorporar-la a l'olla.
- A continuació afegir el bròquil i remenar tots els ingredients.
- Passats uns 5 minuts ja es pot posar el brou. En el meu cas ha estat un de supermercat baix en sal.
- Deixar coure fins que els 3 ingredientes siguin tous **
- Triturar i, si cal, afegir brou o aigua mineral fins que estigui al gust personal.
- La culleradeta de curri i remenar amb espàtula.
- Rectificar de sal i servir amb un petit polsim de curri.
NOTES: * El curri del que us agradi i sinó es canvia per un polsim de pebre blanc.
** En aquest cas he utilitzat l'olla ràpida, pel temps i per que no evapori el brou.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada