INGREDIENTS:
- 4 carbassons blancs (són més gustosos)
- 2 pastanagues de menat
- 1/2 ceba de Figueres
- 8 ous de guatlla
- Oli d'oliva i mantega
- Llet o Crema de llet
- Sal, pebre blanc o verd, aigua bona
ELABORACIÓ:
Tallar els carbassons (jo no els pelo), la pastanaga i la ceba a trosets petits.
Posar una cullerada sopera rassa de mantega i un rajolinet d'oli d'oliva dins d'una olla.
Afegir les hortalisses i deixar-les coure una estoneta a fí de que agafin el gust dels greixos.
Salpebrar a gust.
Cobrir d'aigua (jo ja la poso calenta) i deixar que vagi bullint.
Quan veiem que ja està cuit, colar les hortalisses reservant tota l'aigua de cocció.
Triturar i anar afegint l'aigua de la cocció fins que ens quedi la textura desitjada.
Afegir un rajolí de crema de llet i remenar.
En un cassó bullir els ous de guatlla durant uns 7 minuts i deixar-los refredar per poder-los pelar fàcilment.
Posar una cullerada sopera rassa de mantega i un rajolinet d'oli d'oliva dins d'una olla.
Afegir les hortalisses i deixar-les coure una estoneta a fí de que agafin el gust dels greixos.
Salpebrar a gust.
Cobrir d'aigua (jo ja la poso calenta) i deixar que vagi bullint.
Quan veiem que ja està cuit, colar les hortalisses reservant tota l'aigua de cocció.
Triturar i anar afegint l'aigua de la cocció fins que ens quedi la textura desitjada.
Afegir un rajolí de crema de llet i remenar.
En un cassó bullir els ous de guatlla durant uns 7 minuts i deixar-los refredar per poder-los pelar fàcilment.
NOTA:
No hi poso formatge per no restar protagonisme al carbassó.
Emplatar posant mitjous ous
Emplatar posant mitjous ous
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada