INGREDIENTS:
- Ceba
- Pebrot verd
- Pebrot vermell
- Alls tendres
- Tomàquets naturals ratllat o 1/2 potet "al natural"
- Pèsols (jo els poso congelats)
- Menat d'espinacs
- 5 carxofes
- 3 salsitxes de porc tallades a trossets
- 1 grapat de cargols de La Sirena
- Arròs bomba
- Sal, pebre, aigua bullent
RACIONS: 4 generoses
ELABORACIÓ:
Fer el sofregit amb la ceba, els pebrots, els alls tendres talladets i el tomàquet.
Ara és el moment de les carxofes a trosets (a octaus queda be) i els pèsols
Quan estigui a mig fer afegir les salsitxes tallades a trosets.
Al final incorporar els cargols perquè agafin be el gust dels sofregit.
Afegir 4 mesures d'arròs rementat-ho be i afegir 9 mesures d'aigua bullent.
Als 10' afegir els espinacs ben nets i tapar.
Esperar fins que estigui cuit, vigilant que no es quedi sense aigua.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada