1 Kg de favetes congelades
700 gr de calamarcets petits o xipirons
4 grans d'all
3 tomàquets madurs
1 pebrot verd
1 ceba
1 gotet de vi blanc
Oli d'oliva, sal, pebre negre i julivert
RACIONS: 3 - 4
Netejar amb molta cura els calamarcets. S'ha de tenir molta paciència.
En una paella sofregim la ceba, 2 grans d'all i el pebrot tot picat petitó.
Afegir el tomàquet picat tallat ben petit o ratllat i enrossir (pochar)
Ara és el moment d'incorporar les favetes i deixar que es coguin.
En una altra paella i amb un raig d'oli d'oliva daurem els alls i ja podem posar-hi els calamarcets.
Els daurem una mica i afegim el got de vi blanc.
No podem coure'ls gaire ja que quedarien durs.
Piquem el julivert i l'afegim als xipirons
Un cop les favetes siguin cuites, incorporem els xipirons.
Ho deixem coure tot junt uns 5 minuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada