- Kiwi
- Maduixots
- Mango
- 100 ml d'aigua bona
- 4 gr agar-agar (si vols saber qué és clica aquí)
- 250 ml de suc de fruita que no sigui espès
RACIONS: 4 - 6
ELABORACIÓ:
Tallem en dauets petits la fruita i la col·loquem dins de motlles de silicona o els que tinguem (poden ser gots petits o bols dels de macedònia de tota la vida)
Bullim l'aigua i hi tirem la pols d'agar-agar i remenem durant un minut.
Quan estigui fred (però no quallat) hi afegim el suc de fruita i remenem.
Aboquem la barreja als motlles amb la fruita.
Deixem a la nevera un mínim de dues hore tot i que tot un dia és millor.
Quan estigui fred (però no quallat) hi afegim el suc de fruita i remenem.
Aboquem la barreja als motlles amb la fruita.
Deixem a la nevera un mínim de dues hore tot i que tot un dia és millor.
NOTA: En funció de l'època de l'any , podem triar fruites diferents.
Si no utilitzeu fruites àcides, la gelatina neutre normal funciona perfectament. Amb les fruites àcides qualla millor l'agar-agar.
La recepta original és de la Marta Morató i dono fe de que és boníssima.
La recepta original és de la Marta Morató i dono fe de que és boníssima.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada