Imatge treta de Google |
INGREDIENTS:
- 2 cogombres grossos
- 2 tomàquets madurs
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 ceba de Figueres
- 2 grans d'all
- 100 cc d'aigua bona
- 4 talls de pernil serrà de la categoria que pugui cadascú
- Oli d'oliva verge extra
- Vinagre
- 1 polsim de sal
ELABORACIÓ:
Primer de tot rentarem els pebrots i pelarem la ceba, els alls i els cogombres.
Ho trossejarem tot i ho posarem en un recipient on poguem triturar còmodament juntament amb l'aigua a l'efecte de que ens costi menys.
Un cop estigui ben triturar ho passarem pel colador xinès amb l'ajut de la mà de morter o un cullerot. Anirem pressionant.
Un vol colat, afegirem la sal i el vinagre i ho anirem provant fins trobar el punt ideal a cada paladar.
Afegirem aigua freda per allargar-lo i el posarem a la nevera.
Un moment abans de servir, agafem les llenques de pernil i les posem a la safata del forn fins que quedin cruixents. També podem fer-ho en una paella.
Un vol fet, prepararem unes copes o plats on abocarem el "gazpacho" i decorarem amb el pernil i un rajolí d'oli.
NOTA: Si voleu una altra recepta i a més a més molt ben il·lustrada, cliqueu aquí
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada